OldStars Tennis

In juni 2022 zijn we begonnen met OldStars Tennis. Iedere vrijdag ochtend van 10:00 uur tot 11:00 uur wordt onder begeleiding deze vorm van tennis gespeeld. Je ontmoet er nieuwe mensen en het is gezellig om met leeftijdgenoten op de baan te staan. Na afloop van de training kan er onder het genot van een drankje lekker nagebabbeld kan worden.

Wat is OldStars tennis?

Met OldStarstennis biedt HTV in samenwerking met Jibb+ en de KNLTB een aangepaste spelvorm aan voor tennis op latere leeftijd. De belangrijkste aanpassingsmogelijkheden zijn: dubbelspel op enkelveld,  onderhands serveren, de bal mag twee keer stuiteren. Deze spelvormen staan onder begeleiding van een OldStars begeleid(st)er. In principe kan iedereen meedoen, maar het richt zich voornamelijk op de leeftijdsgroep 55+.

OldStars tennis is onderdeel van OldStars Sport, een project van het Nationaal Ouderenfonds. Dit is een verzameling van aangepaste spelvormen, zoals o.a. OldStars walking football etc.

Heeft u interesse in deelname en/ of wilt u op de hoogte worden gehouden?

Kom dan langs op vrijdag ochtend of bel naar Theo Stockx, 06-54394679 of stuur een e-mail naar: Th.Stockx@hccnet.nl

U hoeft alleen zelf te zorgen voor makkelijk zittende kleding en sportschoenen (zonder doppen). Een tennisracket wordt, indien nodig, tijdelijk ter beschikking gesteld.