Afhangen bij HTV en installatie KNLTB app

Toelichting digitaal afhangen via de KNLTB Club App: Om vrij te kunnen gaan tennissen moet je van tevoren digitaal via de KNLTB ClubApp je baan reserveren. De digitaal gereserveerde baan moet nog wel bevestigd worden op het afhangbord in het clubhuis. De KNLTB ClubApp installeer je makkelijk op je telefoon vanuit de Play Store of App store. Open de App en zoek je club Helmondse T.V. Daarna kun je met de wachtwoord-vergeten-functie (reset wachtwoord) een wachtwoord aanmaken. Let op: het kan zijn, dat deze in je spambox terecht komt. Hiervoor heb je je bondsnummer nodig, deze staat op je KNLTB pasje. Lukt dit niet neem dan kontakt op met de Ingrid Hertogs (ledenadministratiehtv48@ziggo.nl) of Theo Stockx (th.stockx@hccnet.nl).

Vanuit de KNLTB ClubApp kan je digitaal jouw baan reserveren. Klik eerst op “Spelen” (de tennisbal onder onderaan je scherm), daarna op “Baan reserveren” (bovenaan in je scherm). Allereerst zie je een overzicht van alle banen en reserveringen vandaag. Als je op het icoontje van een kalender naast Helmondse T.V. klikt kun je een andere datum, bijv de volgende dag, kiezen.

Een grijs balkje met een rondje met een streep betekent dat de baan niet gereserveerd kan worden. Een balkje met een tennisbal betekent een gereserveerde baan. Een groen balkje met een plusje betekent dat je op die tijd een reservering kan maken. Zodra je hier op klikt, kom je in de volgende pagina waar je de benodigde informatie kan invullen. Door op ‘speler toevoegen’ te klikken, kan je in de ledenlijst zoeken naar een speler of kan je kiezen uit één van jouw tennismaatjes. Door op een gemaakte reservering te klikken in het overzicht, zie je meer informatie over de reservering.

Figuur 1  Selecteer een baan op het gewenste tijdstip.

Figuur 2 Druk op “Speler toevoegen”

Figuur 3 Vul de naam (gedeeltelijk) in, selecteer de gewenste personen druk op “toevoegen”

Om met meer dan 2 spelers te reserveren kun je bovenstaande handeling herhalen.

Figuur 4 Druk nu op “Reserveren”
Figuur 5 Je krijgt nu de melding dat de baan is gereserveerd.
Figuur 6 Op dit baan overzicht kun je de reservering nu zien staan.

Nu alleen nog even bevestigen op het afhangbord in de hal van het HTV paviljoen.

Veel speelplezier