Lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december en dit geldt ook voor het lidmaatschap. Zodra je je inschrijft bij HTV ontvang je binnen een tot twee weken een spelerspas van de KNLTB. Met je spelerspas krijg je toegang tot het complex van HTV, kun je via het afhangbord van HTV een baan reserveren en dit pasje heb je nodig bij de deelname aan toernooien en competities.
De jaarlijkse contributie is verschillend per leeftijdscategorie.
Junioren t/m 8 jaar € 20,00
Junioren t/m 12 jaar € 40,00
Junioren t/m 17 jaar € 60,00
Senioren € 115,- (+ € 30,-bardienstvergoeding)
Rustend lid (niet speelgerechtigd) € 13,50
Inschrijfgeld eenmalig € 10,-
De contributie wordt jaarlijks in twee termijnen in rekening gebracht. In januari en in mei wordt de helft van de contributie (bij een gegeven machtiging) van de rekening gehouden. Schrijf jij je na 1 januari in, dan worden alleen de nog te spelen maanden naar evenredigheid in rekening gebracht.
Senioren betalen per jaar € 30,- als bardienstvergoeding. Dit bedrag kan worden terugverdiend door bardiensten te draaien.
Wil jij je inschrijven bij HTV, vul dan het inschrijfformulier volledig in.
Een wijziging in je contactgegevens kun je zelf veranderen onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ binnen de “Leden login”. Wil jij je lidmaatschap bij HTV opzeggen, geef dit aan onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ binnen de “Leden login”.