Hoe een baan reserveren / afhangen

Beste leden,

 

het blijkt dat niet iedereen zich aan de coronamaatregel houdt waarin is vastgelegd dat je vanuit  huis een speeltijd moet reserveren. Op de tennisbaan moet je je reservering ook nog eens bevestigen op het baanreservering systeem. Dit is niet moeilijk en spreekt voor zich.

Je moet eerst digitaal reserveren op je GSM of PC via de KNLTB app op het baanreserveringssysteem. Deze moet je dus eerst downloaden.

Vervolgens  vul je de namen van de spelers in, de datum dat je wil spelen, de tijd en de baan. Zonder baanreservering mag je niet op het park aanwezig zijn. Op het tennispark moet je jouw reservering op het baanreservering systeem bevestigen  met behulp van de tennispasjes. Anders vervalt de reservering en brandt ook de verlichting in de avonduren niet.

Sommigen doen dit af als onzin of zien er de noodzaak niet van in. Dat is ieders goed recht, maar in ons geval heeft het bestuur zich moeten conformeren aan de Gemeentelijke voorschriften om ons park gedurende de crisis te mogen gebruiken en daar moeten we ons uiteraard aan houden.

Als HTV zich niet houdt aan de vastgelegde coronamaatregel en protocollen kan bij controle een boete het gevolg zijn. Voor alle duidelijkheid de overtreders gaan die boete betalen en niet HTV.

Hier een voorbeeld hoe de maandagavond groep hiermee omgaat.

Zij hebben voor het gemak een Whatsapp voor hun groep aangemaakt met namen van die spelers.Iemand op deze app groep geeft aan; ik stel voor maandagavond te gaan tennissen. De anderen reageren en iedereen van de groep komt. Je spreekt af wie  gaat reserveren via de KNLTB app en die speler bevestigt ook weer op het systeem in het paviljoen. Ze tennissen als groep samen een uur. Daarna stoppen er sommigen en anderen willen nog doorspelen. Je kunt dan ter plekke opnieuw een baan en tijd reserveren en ook weer bevestigen.

Dit werkt perfect en misschien een mooi voorbeeld om te volgen.   

Maak het jezelf en de andere leden niet moeilijk en volg de voorschriften.

Veel tennisplezier gewenst namens het bestuur.