Wist u dat ……..

Wist u dat:

Nieuwe wist u dat 27-3-2017

Wij dringend mensen nodig hebben in: de Technische Commissie (TC) en Open Toernooi Commissie (OTC).

In de hoek van baan 6 in het najaar van 2017 door vandalen de windoeken in brand zijn gestoken en door adequaat handelen van Hans van de Broek de brand snel was geblust.

De winterstorm de nodige schade heeft gemaakt en dat dit weer verholpen is door de parkcommissie.

We in augustus 2018 weer een 50+ toernooi hebben. De organisatie is in vertrouwde handen van Fred van Hout, Lambert Krekels en Antoine Wilbers met hun eega’s.

Dat je drie maanden gratis bij ons kunt tennissen voor nieuwe leden. Zie leden menu snuffel periode.

HTV op 20 en 21 mei 2018 ons 40 jarig bestaan vieren, zie programma op de site en in de kantine.

Willie Hendrix de ledenadministratie overgenomen heeft van Frans Smits.

Wij Frans bedanken voor zijn inzet.
De tennistraining gegeven wordt door TopServe. De trainers zijn: Kjel Beks, Rob van Dinther en Johan Wannemakers.. Vanaf dit seizoen worden de trainingen van TV ‘t Trambaantje, ‘t Lobke en HTV gezamenlijk verzorgd wisselend over de 3 tennisverenigingen. De trainingen worden gegeven op Maandag en Woensdag van 19.00-22.00. Zie onze HTV site: Lessen, inschrijvingen en kies voor junioren of senioren.

Het Senioren toernooi in augustus 2017, georganiseerd door Fred van Hout, Lambert Krekels en Antoine Wilbers een daverend succes was.

Het Vrijwilligerfeest op zaterdag 11 november 2017, met een oer-Hollands thema weer harstikke gezellig was.

Het Invitatie toernooi 2017weer doorgang vond en ook succesvol, ruim 80 deelnemers aan de barbecue.

1x per maand er een introductie avond is voor de nieuwe leden op de woensdag, geregeld door Cliff Kampers.

De tegels her-straat zijn, tussen de overkapping en de zijpoor,t wat dringen nodig was.

De muur van de inslagkooi, het boeiboord van de kantine en de deur van het magazijn door Jan Manders opnieuw geschilderd is. Dat Jan Manders ook de boom bij baan 6 heeft gesnoeid heeft (voor plaatsing van de ledverlichting) omdat een bestuurslid te bang was om in de hoogwerker plaats te nemen.

De baan ledverlichting en de koppeling met het afhangbord gerealiseerd is en naar behoren werkt.

Op zondagmorgen 18 maart 2018 leden van de parkcommissie de sneeuw op de tennisbanen heeft geruimd waardoor de banen bespeelbaar waren voor de wintercompetitie en het Krokustoernooi. Complimenten Willie van Doorn Willie van de Kruis en Hans van de Broek.

De organisatie van de wintercompetitie het zondag 13 maart 2018 te koud vonden en er te veel wind stond om fijn te tennissen. Dat deze dag ingehaald wordt op zondag 15-4-2018 en aanvullend de prijsuitreiking rond 16.15 uur zal zijn. Wederom complimenten voor de organisatie. Ben benieuwd wat het thema van de hapjes wordt.

Het Krokustoernooi weer succesvol dank zij de inzet van de organisatoren Rick Lenssen, Suus van Gerwen, Ton Crooijmans, Marlie Kamp en Maaike Zeeuwen., geweldig gedaan En dat we prachtig weer tijdens ons toernooi hebben gehad in het finaleweekend.

Op dinsdag 27 maart 2018de laatste kaartdag van seizoen 2017-2018 is aangebroken. Er ca 21 mensen meededen met jokeren en rikken. Dat het er menigmaal luidkeels aan toe ging. Dit al jaren onder leiding van Dinie Smits, wij zijn trots op jou.

De stadsinstuif 2018 bij HTV, zoals we gewend zijn georganiseerd wordt door Ans Els en Sissie Wilbers. Dat Antoine Wilbers de Bardienst gedurende dit evenement voor zijn rekening neemt. Zie voor datums instuif de HTV site: senioren, Grijze golf, en klik op stadsinstuif.

De tafeltennis al geruime tijd is geïnstalleerd zoals ook de lounge set van pallethout door de parkcommissie die met kunstgras is bekleed met hulp en Djermy Hermens. Bedankt jongens.

De website al jaren wordt beheerd door onze webmaster Harrie van Kimmenade die eveneens zorg draagt voor onze geluidinstallatie.

De reclame en de informatie op de TV in kantine verzorgt wordt door John Giebels.

Dat de automatisering, toegangscontrole, inbraakalarm, afhangsysteem, koppeling baanverlichting met afhangbord, de aansturing van de ledverlichting, de wifi, verzorgd wordt door Theo Stockx

De nieuwbrieven verzorgd worden door van Judith van der Linden.

De posters van HTV al tijden ontworpen en verzorgd worden door Johnny Raaymakers, hij maakt ze altijd spannend en vernieuwend. Dat wij benieuwd zijn wie er geposeerd heeft voor de Krokusposter, menigeen heeft gevraagd of die dame op de poster ook meedeed.

Er tijdens de winterperiode weer om de twee weken gedart wordt in ons paviljoen.

Elk HTV lid een wist u dat in KAN en MAG sturen!!!