Wist u dat ……..

Wist u dat:

Nieuwe wist u dat 14-11-2019

Wij dringend mensen nodig hebben in: de Technische Commissie (TC) en Open Toernooi Commissie (OTC).

Theo van de Hurk eind december 2019 het secretariaat van HTV van Lian van Berlo over gaat nemen. Lian begeleid en ondersteund Theo zodat de overgang goed verloopt. Dat Lian het secretariaat al ca 12,5 jaar verzorgd als opvolgster van Hanelore v Esch, tijdens het voorzitterschap van Trudo Dankers. Dat ze daarnaast een vrijwilligster in hart en nieren is voor HTV is. Betrokken is bij het organiseren van diverse HTV feestjes, thuisblijverstoernooien, vrijwilligersavonden/middagen. Dat ze daar ook dikwijls zelf bij aanwezig is.   Lian bedankt voor je jarenlange inzet voor HTV een vrijwilligster om trots op te zijn.

HTV enkele maanden geleden gestopt is met de actie drie maanden gratis tennissen.

Wij ca 61 leden hebben die de kunnen reanimeren als dat nodig zou zijn en de Automatische Externe Defibrillator (AED)  kunnen gebruiken. Dat dit apparaat de hartritme kan herstellen bij hartproblemen. HTV al 10 jaar jaarlijks een herhalingscursus organiseert in de maanden februari maart.

De tennistraining gegeven wordt door TopServe. De trainers zijn: Tom Donkers en Johan Wannemakers.. Ook dit seizoen worden de trainingen van T.P.C. Espendonk en HTV gezamenlijk verzorgd wisselend over de 2 tennisverenigingen. Zie onze HTV site: Lessen, inschrijvingen en kies voor junioren of senioren. Dat we met ingang van 2020 als alles volgens planning gaat verlopen voor de jeugd een compleet tennispakket aan gaan bieden lessen en tenniscompetitie.

Het Senioren toernooi in augustus 2019, georganiseerd door Fred van Hout, Lambert Krekels en Antoine Wilbers en hun eega’s een daverend succes was. Mensen stonden buiten de poort en op de tennisbaan met de muziek mee te dansen.  Dat het tot laat op de Braak bij HTV heel gezellig was, dat de aanwezige het volgend jaar weer mee willen meedoen. De DJ is al geboekt voor 2020.

Ingrid en Twan Hertogs  de ledenadministratie verzorgen.

1x per maand er een introductie avond is voor de nieuwe leden op de woensdag, geregeld door Cliff Kampers.

De baan ledverlichting en de koppeling met het afhangbord gerealiseerd is en naar behoren werkt.

Het Krokustoernooi 2019 weer succesvol was dank zij de inzet van de organisatoren Rick Lenssen, Suus van Gerwen, geweldig gedaan En dat we prachtig weer tijdens ons toernooi hebben gehad in het finaleweekend.

De stadsinstuif 2019 bij HTV, zoals we gewend zijn georganiseerd zijn door Ans Els en Sissie Wilbers. Dat Antoine Wilbers de Bardienst gedurende dit evenement voor zijn rekening neemt. Het afsluiting toernooi bij HTV was en dat het er gezellig en goed bezocht was. Zie voor datums instuif de HTV site: senioren, Grijze golf, en klik op stadsinstuif.

Dat op 27 oktober tijdens de vrijwilligersmiddag een pup quiz gehouden is. Dat Harrie van de Kimmenade de vragen bedacht en gepresenteerd heeft met de pas aangeschafte Beamer en Beamerscherm en de nodig toelichting. Dat de aanwezige vonden dat zo’n pup quiz voor herhaling vatbaar is ook voor alle leden. Harrie top, goed gedaan en perfect verlopen. Dat het weer een gezellige middag was waarin HTV haar vrijwilligers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Er tijdens de winterperiode weer om de ca twee weken vrijdagavond gedart wordt in ons paviljoen. Dat er nu twee dartborden gerealiseerd zijn incl. verlichting en de bijbehorende  okkies . Die zien er echt vet uit met dank aan Hans van de Broek, Henny Kamp en Frank Kuijpers.  Darten aanmelden bij Cliff Kampers of gewoon komen en meedoen. Je kan ook gewoon een biertje komen drinken. Wanneer er gedart wordt zie de HTV site of het publicatiebord.

De parkcommissie onder leiding van Hans vd Broek begonnen zijn aan het updaten van de bestaande zitbanken op het middenpad. De constructie wordt met staal versterkt en de zittingen en rugleuning worden vervangen door kunststof planken. Waardoor de zittingen niet meer geschilderd hoeven te worden. Daarna worden de houten zitbanken aan de Conbrio zijde aangepakt die aan vervanging toe zijn. Hans is nog bezig met het ontwerp.

Voor de jonge en oude jeugd, de tafeltennistafel al geruime tijd is geïnstalleerd gereed om te gebruikt te worden door onze leden.

De website al jaren wordt beheerd door onze webmaster Harrie van Kimmenade die eveneens zorg draagt voor onze geluidinstallatie.

De reclame en de HTV informatie op de TV in kantine verzorgt wordt door John Giebels.

Dat de automatisering, toegangscontrole, inbraakalarm, afhangsysteem, koppeling baanverlichting met afhangbord, de aansturing van de ledverlichting, de wifi, verzorgd wordt door Theo Stockx

De posters van HTV al tijden ontworpen en verzorgd worden door Johnny Raaymakers, hij maakt ze altijd spannend en vernieuwend. Dat wij benieuwd zijn wie er geposeerd heeft voor de Krokusposter, menigeen heeft gevraagd of die dame op de poster ook meedeed.

Elk HTV lid een wist u dat in KAN en MAG sturen!!!