Wist u dat ……..

Wist u dat:

Nieuwe wist u dat 15-04-2019

Wij dringend mensen nodig hebben in: de Technische Commissie (TC) en Open Toernooi Commissie (OTC).

We in juli 2019 weer een 50+ toernooi hebben. De organisatie is in vertrouwde handen van Fred van Hout, Lambert Krekels en Antoine Wilbers met hun eega’s.

Dat je drie maanden gratis bij ons kunt tennissen voor nieuwe leden. Zie leden menu snuffel periode.

Ingrid en Twan Hertogs  de ledenadministratie overgenomen hebben van Willie Hendrix.

Wij Willie bedanken voor zijn inzet.
De tennistraining gegeven wordt door TopServe. De trainers zijn: Kjel Beks, Rob van Dinther en Johan Wannemakers.. Ook dit seizoen worden de trainingen van TV ‘t Trambaantje, ‘t Lobke en HTV gezamenlijk verzorgd wisselend over de 3 tennisverenigingen. De trainingen worden gegeven op Maandag en Woensdag van 19.00-22.00. Zie onze HTV site: Lessen, inschrijvingen en kies voor junioren of senioren.

Het Senioren toernooi in augustus 2018, georganiseerd door Fred van Hout, Lambert Krekels en Antoine Wilbers een daverend succes was.

1x per maand er een introductie avond is voor de nieuwe leden op de woensdag, geregeld door Cliff Kampers.

De baan ledverlichting en de koppeling met het afhangbord gerealiseerd is en naar behoren werkt.

Het Krokustoernooi weer succesvol dank zij de inzet van de organisatoren Rick Lenssen, Suus van Gerwen, geweldig gedaan En dat we prachtig weer tijdens ons toernooi hebben gehad in het finaleweekend.

De stadsinstuif 2019 bij HTV, zoals we gewend zijn georganiseerd wordt door Ans Els en Sissie Wilbers. Dat Antoine Wilbers de Bardienst gedurende dit evenement voor zijn rekening neemt. Zie voor datums instuif de HTV site: senioren, Grijze golf, en klik op stadsinstuif.

De tafeltennis al geruime tijd is geïnstalleerd zoals ook de lounge set van pallethout door de parkcommissie die met kunstgras is bekleed met hulp en Djermy Hermens. Bedankt jongens.

De website al jaren wordt beheerd door onze webmaster Harrie van Kimmenade die eveneens zorg draagt voor onze geluidinstallatie.

De reclame en de informatie op de TV in kantine verzorgt wordt door John Giebels.

Dat de automatisering, toegangscontrole, inbraakalarm, afhangsysteem, koppeling baanverlichting met afhangbord, de aansturing van de ledverlichting, de wifi, verzorgd wordt door Theo Stockx

De posters van HTV al tijden ontworpen en verzorgd worden door Johnny Raaymakers, hij maakt ze altijd spannend en vernieuwend. Dat wij benieuwd zijn wie er geposeerd heeft voor de Krokusposter, menigeen heeft gevraagd of die dame op de poster ook meedeed.

Er tijdens de winterperiode weer om de twee weken gedart wordt in ons paviljoen.

Elk HTV lid een wist u dat in KAN en MAG sturen!!!