Het park van HTV bestaat uit zes kunstgrasbanen, een paviljoen, een fietsenstalling, een speeltuintje voor de kleintjes en een tennismuur. Ook is er een zogenaamde tennispartner op het park. De bal komt altijd op een goede manier terug waardoor je je slag kunt blijven oefenen. De leden van HTV kunnen het gehele jaar iedere dag van 8.00 tot 23.00 uur tennissen op de zes all weather-banen, behalve in de periodes dat de banen door slechte weersomstandigheden niet betreden mogen worden (vries, dooi, hevige regenval) en tijdens evenementen. Sinds kort ligt er ook een mini-veldje waarvan we hopen dat de jeugd er veel gebruik van zal maken.

HTV heeft een gezellig paviljoen dat onlangs helemaal is opgeknapt. De kantine is voorzien van alle luxe, zoals een groot plasmascherm en een grote vergaderruimte. Verder heeft het paviljoen een grote dames- en herenkleedkamer met heerlijke douches (zoals ook onze bezoekers zeggen). Het paviljoen is doordeweeks geopend voor een natje en een droogje en in het weekend tijdens evenementen.

Het paviljoen wordt beheerd door de paviljoencommissie. Diverse vrijwilligers zorgen voor de versnaperingen tijdens activiteiten en zij verzorgen de bardiensten. Alle leden van HTV kunnen tegen een vergoeding bardiensten draaien.