Actie

Voor nieuwe leden hebben wij momenteel een actie waarbij de eerste 3 maanden lidmaatschap gratis zijn!

Graag zouden wij u namelijk verwelkomen als nieuw lid binnen onze gezellige club.

Wilt u zich inschrijven bij HTV, dan vragen wij u om het inschrijfformulier in te vullen, één recente pasfoto (afmeting 35×45 mm) en de verschuldigde kosten (€ 10,- inschrijfgeld en eventueel € 15,- borg tijdelijke tennispas) af te geven bij de Ledenadministratie. Binnen twee tot vier weken ontvangt u een officiële KNLTB spelerspas. Mocht u voor die tijd al willen tennissen, dan kunt u tegen betaling van  € 15,- borg een tijdelijke tennispas krijgen. Zodra wij de KNLTB spelerspas ontvangen, dan kunt u de tijdelijke pas weer inleveren en ontvangt u het betaalde borgbedrag terug.

 

Een tennisjaar loopt per kalenderjaar. Mocht u lid worden dan zal het eerste jaar naar evenredigheid worden berekend minus de eerste 3 maanden gratis.

Mocht u op willen zeggen dan dient dit te gebeuren bij de ledenadministratie voor 15 december middels e-mail voor een bepaald kalenderjaar.

Als nieuw lid is er een mogelijkheid om op woensdag deel te nemen aan de toss avond. Dit is een leuke gelegenheid om als nieuw lid leden van HTV te ontmoeten. Bent u 50+ dan is er iedere maandag, woensdag en vrijdagochtend gelegenheid om te tennissen met onze “grijze golf”.

Mocht u tennisles willen volgen, dan is dat uiteraard mogelijk. Klik hier voor meer informatie over onze tennislesmogelijkheden.

Klik HIER voor het inschrijfformulier lidmaatschap HTV.

 

Als u zich wil laten inschrijven neem dan even contact op met de ledenadministratie voor het maken van een afspraak. Voorkeur heeft via de app of e-mail.

Ledenadministratie

Ingrid Hertogs

Varennadreef 21

5709 SX Helmond

06-36130470

ledenadministratiehtv48@ziggo.nl