Inlog instructie

Login Informatie

Deze website is verdeeld in een openbaar en een afgeschermd gedeelte.

Alle HTV leden (waarvan een E-mailadres bekend is) zullen een code toegestuurd krijgen (dat is een E-mail met als afzender webmaster HTV) waarmee je in kunt loggen op deze website zodat je ook de afgeschermde delen kunt zien.

Inloggen doet u door in de Menubalk op de knop “Inloggen te klikken”, daarna vult u uw KNLTB lidmaadschapnummer en wachtwoord in.

Nadat je voor de eerste keer hebt ingelogd kun je eventueel zelf het wachtwoord wijzigen in iets dat je zelf goed kunt onthouden.
Dit kun je doen door in het ledenmenu de optie profiel te kiezen.
Dan kies je instellingen op de bovenste regel.
Daarna verander je het wachtwoord en klik je op “Bewaar veranderingen.
Dit kun je zo vaak veranderen als je zelf wilt.

De optie bewerken staat een regel lager hier kun je zelf al je gegevens aanpassen, je telefoonnummer(s) en andere informatie invullen of juist weghalen. Vergeet hierbij niet dat al deze informatie ALLEEN voor HTV leden zichtbaar is en voor niemand anders.

Ben je het wachtwoord vergeten klik dan op de inlogpagina onder de inlog velden op de knop “Wachtwoord vergeten?” vul vervolgens je Emailadres in en klik op de knop “Nieuw wachtwoord aanmaken” dan krijg je automatisch een nieuw wachtwoord toe gestuurd.

Mochten er ondanks dit verhaal nog onduidelijkheden zijn dan kun je de Webmaster mailen.

Ook als je geen E-mail ontvangen hebt (wat mogelijk is door allerlei factoren) kun je dit melden aan de Webmaster.

Heb je meerdere keren een E-mail met inloggegevens ontvangen dan kan dat meerdere reden hebben:

Er staan meerdere gezinsleden op hetzelfde E-mailadres (je kunt na het inloggen zien voor wie welke code bestemd is) of Omdat alle codes handmatig gegenereerd zijn kan het weleens fout gegaan zijn, de laatst ontvangen code is altijd de juiste.

Met vriendelijke groet
De webbeheerder